dorpsraad hummelo home

Word lid!

Waarom wordt je lid van de dorpsraad? Periodiek word input gevraagd aan onze achterban waarmee de dorpsraad actuele thema’s blijft behandelen die leven binnen onze vitale gemeenschap. Hoe meer leden de dorpsraad vertegenwoordigd, hoe sterker onze positie richting de overheid is. Voor slechts €5,- per persoon versterk jij de leefbaarheid van Hummelo.

Word NU lid!

Ben je inwoner van Hummelo en ben je begaan met je buurt, wijk en leefomgeving van Hummelo?
Word dan lid van de Dorpsraad Hummelo.
Voor slechts € 5,- per persoon per jaar ben je lid van de Dorpsraad. Des te meer leden, des de groter de zeggenschap!

Meedoen?

Wil je je actief inzetten om Hummelo nog leuker, mooier of duurzamer te maken? Meld je dan aan via dorpsraadhummelo@gmail.com voor één van de werkgroepen en zet je, net zoals andere vrijwilligers, in voor de gehele gemeenschap van Hummelo!
Word NU lid van
Dorpsraad Hummelo!
dorpsraadhummelo@gmail.com
deze site is gemaakt door